Місто

Переможцями тендерів на організацію цьогорічного святкування Дня Житомира стали два ФОПи

23 August 2018, 11:41

Управління культури Житомирської міської ради 3 серпня оголосило два тендери, пов’язані з відзначенням Дня міста-2018: на послуги у сфері організації робочого середовища, вартістю 524 тис. 19 грн та на послуги з організації заходів, вартістю 593 тис. 873 грн.

20 серпня були визначені переможці обох тендерів.

Заявки на технічне обслуговування святкових заходів подали ФОП Гребеньовський В. М., який знизив початкову ціну на 100 тис. грн і згодився виконати визначені завдання за 424 тис. 12,16 грн, та ФОП Пономарьова Наталія Михайлівна з ціною 502 тис. 940 грн. 20 серпня було оприлюднене повідомлення про намір укласти договір з Гребеньовським – підприємцем с міста Бучач Тернопільської області.

У тендері на організацію заходів теж було двоє учасників: ФОП Павловський Денис Валерійович з пропозицією 578 тис. 30 грн та вже згадувана ФОП Пономарьова Наталія Михайлівна, яка знизила вартість послуги на 200 тис. грн і стала переможцем з пропозицією 393 тис. 371 грн.

За ці гроші вона має організувати 8 вересня з 11:00 до 21:00 святкування Дня міста на Михайлівській.

«Під час святкування на вулиці Михайлівській житомиряни та гості міста не просто спостерігатимуть за виступами артистів, але і дізнаються про виникнення циркового мистецтва як такого. Одним із моментів буде розповідь про те, що місто Житомир має неабияке відношення до цирку, адже довоєнні часи у нашому місті розташовувався літній дерев'яний цирк. Атмосфера заходу має нести зміст святкування Дня народження міста», - зазначається в технічних вимогах управління культури.

Також Наталія Пономарьова має забезпечити організацію та проведення заходу «День міста Житомир» в рамках культурно-мистецького свята «З Днем народження, Житомир», який буде 8 вересня на майдані Соборному з 21:00 до 23:00.

Нагадаємо, на початку серня видатки на святкування Дня міста скоротили до 1,4 млн грн, з яких 1 млн 81 тис. 400 грн планували витратити на святкові заходи, 312 тис. 230 грн – на фестиваль військових оркестрів

Як повідомляв Житомир.info, 19 червня 2018 року мер Сергій Сухомлин своїм розпрорядженням затвердив склад організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня міста, а 26 липня збільшив його склад до 35 осіб. 16 липня управління культури Житомирської міської ради на ProZorro розмістило оголошення про проведення тендеру ну із закупівлі послуг «Заходи з нагоди відзначення 1134-річниці від дня заснування міста Житомира»: початок аукціону був запланований на 1 серпня, технічне завдання займало 18 сторінок. 18 липня мер Житомира Сергій Сухомлин заявив, що нічого не знає про оголошений тендер на закупівлю послуг з організації святкування Дня міста вартістю 2 млн грн, і передбачив, що тендер буде скасований. 20 липня управління культури скасувало цей тендер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День міста тендер  
Матеріали по темі