Економіка

​«Yes, ЄС» на Житомир.іnfo: Як утилізують відходи у Євросоюзі і який досвід переймають житомиряни

26 August 2018, 11:00

Понад 10 мільйонів кубометрів сміття — така кількість відходів зберігається на житомирському міському сміттєзвалищі. Велетенська купа мотлоху, що накопичувався більш ніж 60 років, щоденно поповнюється тонами сміття, натомість активісти та влада дедалі частіше обговорюють європейський досвід сортування та переробки відходів.

Як Житомир планує вирішувати проблему накопичення сміття, і коли чекати перших результатів, дізнавалися наші журналісти.


Угода про асоціацію з Євросоюзом та вступ у дію Зони вільної торгівлі створили в Україні перспективи для економічного розвитку.

Вигідне географічне розташування, різноманіття природних ресурсів та працьовиті люди — Житомирська область має великий потенціал для залучення іноземних інвестицій.

Наші журналісти побували на заводі “Кромберг і Шуберт”, щоб з перших уст
дізнатися, як працюється інвесторам в Житомирській області і які проблеми вони хотіли б вирішити.

Матеріал публікується в рамках проекту «Точне відображення Угоди про асоціацію Україна-ЄС в українських медіа». Проект реалізується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Міністерства закордонних справ Республіки Польща. Думки, виражені в цій публікації, відображають виключно точку зору автора.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Yes ЄС сміття  
Матеріали по темі