Місто

​Управління культури офіційним листом запрошує долучитися до благодійного заходу житомирського підприємця

27 August 2018, 11:19

1 вересня у центрі Житомира пройде благодійне свято, присвячене Дню знань, яке організовує ФОП Андронов. Посприяти у проведенні заходу керівників житомирських шкіл просить управління культури Житомирської міської ради – шляхом розповсюдження листа на фірмовому бланку за підписом начальника управління.

Лист управління культури на адресу керівників закладів освіти та листівки з програмою заходів, які школи розповсюджують через вчителів, є у розпорядженні Житомир.info.

«Управління культури міської ради спільно з ФОП «Андронов В. В.» в особі власника Андронова Віталія просить сприяти у проведенні благодійного розважального загальноміського заходу для дітей і дорослих, що служитиме святом, присвяченому Дню знань у нашому місті, яке відбудеться 1 вересня 2018 року на майданчику біля кінотеатру «Жовтень». Програмою заходу є різноманітні активності, до яких будуть залучені усі верстви та вікові категорії населення Житомира (програма заходу додається). Також інформуємо, що усі активності, які проводитимуться під час заходу, є безкоштовними для усіх гостей міста. Звертаємось до вас з проханням сприяти проведенню свята шляхом розповсюдження інформації про проведення заходу (виділено редакцією) до учасників навчального процесу (батьки, діти, вчителі)», - йдеться в офіційному листі.

Яке відношення має управління культури (не освіти) міськради до проведення комерційного заходу, Житомир.info поцікавився в начальниці управління Ніни Рябенко.

«Торгова марка «Андроша», яка спеціалізується на виготовленні солодощів, вже другий рік проводить на День знань благодійну акцію для дітей і сімей. Аніматори, рухливі ігри, дитяча програма – все своїми силами, абсолютно безкоштовно. Від нас просять лише погодження майданчика біля «Жовтня» і деякий інвентар: стільці, столи. Фірма звернулася до управління культури з єдиним проханням: організувати людей, дітей, які можуть прийти погратися і отримати призи. Для них це, зрозуміло, маркетологічний хід, вони таким чином піарять свою марку, але поряд з тим роблять добре всім житомирянам. Так як у Житомирі є свято морозива, а вони роблять свято 1 вересня для дітей 1-5 класів, тому що підліткам це вже не так цікаво», - прокоментувала Ніна Рябенко.

Як повідомляв Житомир.info, цього року День знань у житомирських школах уперше за багато років стане недовгим веселим святом для першокласників з кульками, флешмобом та руханками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День знань 1 вересня свято  
Матеріали по темі