Місто

​У Житомирі відкрився сучасний спортивний комплекс «Квара Арена»

27 August 2018, 13:49

У Житомирі, по сусідству з комплексом відпочинку «Золоте Руно», за адресою вул. Івана Сірка, 54, урочисто відкрили сучасний спортивний комплекс «Квара Арена».

На свято завітали поважні гості, з-поміж яких голова Житомирської райдержадміністрації та перший заступник голови обласної федерації футболу.


«Мені приємно сьогодні відзначати, що бізнес долучається до розвитку нашої держави. Мені сьогодні приємно відзначити та подякувати Георгію Кварацхеліа за відкриття такого чудового спортивного комплексу. Тому що такі спортивні комплекси потрібні нашій країні, у Житомирському районі їх вже п’ять, буде будуватися ще декілька. Сподіваюсь, що сьогоднішній комплекс дійсно стане улюбленим місцем для відпочинку, спорту, змагань», - розповідає голова Житомирської райдержадміністрації Сергій Микитюк.

«Георгія Кварацхеліа я знаю років 25, він іще тоді не був таким успішним бізнесменом, меценатом, як сьогодні, але ми з ним познайомились на футбольному майданчику. Тоді іще не знали, що таке штучне покриття, ми грали на піску стадіону «Спартак». Вже тоді він вкладав певні кошти для розвитку футболу на Житомирщині. Адже він дійсно патріот, і знаю, що він завжди до України ставиться з великою повагою як до держави, другої Батьківщини», - каже перший заступник голови Житомирської обласної федерації футболу Віктор Радушинський.

Опісля урочистостей гості свята пішли оглядати спортивний комплекс та перевіряти його на якість та зручність. Зокрема, футбольне поле зі штучним покриттям та два тенісні корти одразу ж випробували юні тенісисти та футболіст однієї з місцевих команд. За словами останніх, спортивний комплекс побудований на належному рівні.

«Поле по якості на «п’ятірку» з п’яти. Дуже добре і гарне поле. Сюди дійсно будуть приїздити люди, які хочуть займатися футболом, грати. Займатися спортом - це дуже важливо для Житомира для молоді», - каже Сергій.

«Корти хороші, грати на них приємно. Лінії не вискакують, усе нове, біле, тому грати добре», - ділиться Володимир.

«Корт хороший, сітка нормальна, лінії нормальні», - додає Богдан.

Не приховує захвату від побаченого й пан Міхаїл, зауважуючи: завдяки таким комплексам молодь буде залюбки займатись спортом.

«Це підтримка для молоді, для дітей, яким немає де займатися, їх потрібно долучати до цього. Тому велике дякую Георгію Кварацхеліа за те, що він робить», - каже Міхаїл.

Упродовж дня на гостей свята чекала розважальна програма як для дорослих, так і малечі, вікторини та розіграші цінних подарунків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спортмайданчик спортивний комплекс «Квара Арена»  
Матеріали по темі