Місто

Мер розповів, яку житомирську вулицю ремонтуватимуть після Перемоги

29 August 2018, 10:00

Після завершення ремонту вулиць Перемоги та Вітрука в Житомирі гряде капітальний ремонт вулиць Покровської та Параджанова.

Про це на брифінгу 28 серпня розповів мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Протягом тижня-двох ми повинні закінчити поточний ремонт на вулицях Вітрука та Перемоги. Три бригади працюють в нашому комунальному підприємстві (УАШ): одна займається поточним ремонтом, розкопками та ліквідацією (їх наслідків). В цьому році ще буде великий проект по Покровській – там буде капітальний ремонт. І ми очікуємо закінчення тендеру ОДА на реконструкцію та капітальний ремонт дороги по вулиці Параджанова. Там великий об’єм роботи, завдяки ОДА це фінансується з дорожнього фонду. Я думаю, в цьому році цей проект буде зроблений», - висловився мер.

Нагадаємо, нещодавно радник Житомирського міського голови Юрій Антіпов розповідав, що до 1 вересня підрядник має повністю здати відремонтовану дорогу по вулиці Перемоги.

Як повідомляв Житомир.info, 6 липня 2018 року дорожники відремонтували частину вулиці Перемоги біля російського кладовища. Роботи виконує ТОВ «Асфальт Плюс». 11 липня виконком розкритикував роботу дорожників, а мер поїхав особисто перевірити. Ділянку біля російсько-вільського цвинтаря ремонтували три дні, і весь цей час транспорт рухався в об’їзд. 12 серпня відкрили чергову капітально відремонтовану ділянку вулиці Перемоги – прогін від Домбровського (магазин «Килими») до вулиці Лесі Українки. Юрій Антіпов розповідав, що станом на 14 серпня велися роботи з підготовки до капремонту останньої ділянки вулиці Перемоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт  
Матеріали по темі