Місто

Фірма Петросяна готує до ремонту дорогу біля «Дастору» у Житомирі

31 July 2018, 13:45

31 липня в Житомирі триває підготовка ділянки для проведення робіт з капітального ремонту ділянки вулиці Перемоги відвул. Миколи Сціборського до Домбровського.

Про це з посиланням на радника мера Юрія Антіпова 31 липня повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«За вихідні дні було відремонтовано ділянку на перехресті вулиць Перемоги та Миколи Сціборського, а також завершено ліву смугу по вулиці Перемоги. Наразі тривають підготовчі роботи на наступній ділянці від вулиці Перемоги до вулиці Домбровського», - сказав Юрій Антіпов.

Інженер технічного нагляду Андрій Редько розповів, що на вихідних планують продовжити укладку асфальтобетонного покриття на наступній ділянці.

«Після фрезування в ході підготовчих робіт нами було виявлено недоліки у вигляді вибоїн. Задля того, щоб якісно виконати роботи по укладці асфальтобетонного покриття, ми усуваємо виявлені проблеми і після їх усунення продовжимо ремонтні роботи», - сказав Андрій Редько.

За даними управління комунального господарства мерії, вартість робіт дільниці від Каракульної до Домбровського складає 7, 6 млн грн. Всього на ділянці буде укладено 11,3 тисяч метрів квадратних нового асфальтобетонного покриття проїжджої частини.

Роботи виконує підприємство ТОВ «Асфальт Плюс», яке виграло тендер. Нагадаємо, її директором та власником є Петросян Размік Ванікович, уставний капітал складає 5 тис. грн. Нещодавно фірма «Асфальт Плюс» виграла ще один тендер - на капітальний ремонт вулиці Київська (від майдану Соборного до вулиці Небесної Сотні).

Як повідомляв Житомир.info, 6 липня 2018 року дорожники відремонтували частину вулиці Перемоги біля російського кладовища. 11 липня виконком розкритикував ремонт дороги по вулиці Перемоги в Житомирі, а мер поїхав особисто перевірити.ділянку біля російсько-вільського цвинтаря ремонтували три дні, і весь цей час транспорт рухався в об’їзд, через проспект Незалежності. Роботи виконувало ТОВ «Асфальт Плюс», яке виграло тендер. Рух по вулиці Перемоги відновили6 липня. Перед відкриттям відремонтованої дороги, 6 липня, на ділянці об’їзду, в районі меблевої фабрики «Луч», сталася ДТП з трьома потерпілими.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт яма  
Матеріали по темі