Події

У будинку на Івана Гонти загорівся газовий балон, житомирянин отримав опіки

29 August 2018, 10:49

28 серпня о 17:36 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку у м. Житомир по вул. І.Гонти.

Про це 29 серпня інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«З’ясувалося, що вогнем був повністю охоплений дах оселі та приміщення кухні. Зі слів господаря, вони з дружиною готували їжу на кухні й раптово загорівся газовий балон. Чоловік намагався загасити пожежу самотужки, але натомість отримав опіки лобу. Фахівці ДСНС викликали швидку. За словами лікарів, госпіталізації він не потребував. По дерев’яному перекриттю полум’я швидко розповсюдилося по всій площі будинку. Аби запобігти вибуху, першочергово рятувальники загасили балон та винесли його на двір. На ліквідацію надзвичайної події залучалося 11 чоловік особового складу та дві автоцистерни. Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутового газового приладу. Остаточна наразі встановлюється», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 26 серпня у селищі Народичі Житомирської області сталася масштабна пожежа на місцевому деревообробному підприємстві. Рятувальники 10 разів їздили на дозаправку пожежних автомобілів водою із місцевої річки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС Гонти пожежа газовий балон  
Матеріали по темі