Суспільство

​«Yes, ЄС» на Житомир.info: Що варто знати про українські водійські права перед поїздкою у Євросоюз

29 August 2018, 15:06

Подорожувати Євросоюзом – легко. З червня 2017 року громадяни України можуть перетинати кордон з країнами ЄС без звичного оформлення візи, скориставшись біометричним паспортом. Бажаючі оформити візу проводять у посольствах значно менше часу. Усе спростилося до максимуму.

Втім, серед мандрівників-автомобілістів продовжує ширитися інформація про те, що для поїздки до Євросоюзу необхідно мати виключно водійські права нового зразка. Чи так це насправді, розбиралися наші журналісти.

Запчастини для швидкісних мотоциклів, які беруть участь у перегонах світового рівня, випускають на підприємстві, що знаходиться у Житомирі. Про специфіку виробництва такої продукції, вимоги європейського ринку і відмінності ведення бізнесу в Україні та ЄС розповів власник підприємства Supersprox.


Матеріал публікується в рамках проекту «Точне відображення Угоди про асоціацію Україна-ЄС в українських медіа». Проект реалізується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Міністерства закордонних справ Республіки Польща. Думки, виражені в цій публікації, відображають виключно точку зору автора.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЄС Євросоюз віза  
Матеріали по темі