Політика

​Нардеп Розенблат вручив десятьом житомирським педагогам грамоти Верховної Ради України

30 August 2018, 11:10

У переддень свята першого дзвоника нардеп Борислав Розенблат вручив десятьом житомирським педагогам грамоти Верховної Ради України. З-поміж нагороджених - вчителі державних загальноосвітніх і приватних шкіл та керівники художніх гуртків.


«Для мене освіта і медицина - це основа суспільства. Тому що здорова, освітня людина - щаслива людина. Коли ми говоримо про щасливе майбутнє нашої держави, ми повинні розуміти, що тільки через освіту, закладаючи знання з дитячого садочка, їй закладають основи майбутньої України, любов до неї, патріотизм. І це все проходить через ваші серця і через ваші руки», - каже народний депутат України Борислав Розенблат.

За словами освітян, такі відзнаки мотивують й надихають працювати ще краще, виховуючи молоде покоління українців.

«Я думаю, що так працює багато вчителів, не тільки я. Можливо, трішечки щаслива доля і, звичайно, діти. У планах, починаючи з вересня, підготовка до конкурсу ім. Петра Яцика, ім. Тараса Шевченка, участь в олімпіадах, і не просто підготовка та участь. Ми дуже будемо сподіватися на перемогу», - ділиться вчитель житомирської ЗОШ№28 Ніна Будько.

«Така висока відзнака для мене і моїх «світлячків», бо я не розділяю себе з ними. Наші крила виростають, хочеться далі працювати, творити. Навчити дітей спілкуватись зі світом правильно - мовою літератури, поезії, хореографії, звуків, духовних цінностей, відроджувати їх і вчити дітей це цінувати», - говорить керівник театрально-хореографічної студії «Світлячок» Ольга Костюшко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат педагог  
Матеріали по темі