Суспільство

Люди скаржаться на неякісний ремонт дороги Народичі–Малин, в ОДА запевнили: це тільки підготовчі роботи

30 August 2018, 11:43

Нещодавно у Житомирській області підрядник розпочав ремонт дороги Народичі–Малин через село Базар. Проте, роботи ще не встигли завершити, як жителі Житомирської області звернулися зі скаргою до редакції Житомир.info щодо неякісного виконання ремонтних робіт.

«Хто хоч раз їздив в Базар, що в Народицькому районі Житомирської області, останні роки знає, що від позначки 45 кілометра до межі з Малинським районом не дорога, а Господня кара. 28 серпня 2018 року в другій половині дня з огляду на те, як проводиться ремонт дороги виїжджали представники Народицького відділення поліції… Звичайно, дехто скаже нехай хоч якось, а тоді ми дивуємось, чому переважна частина населення злидарює, а ті «хто вміє жити» дуріють від грошей і влади заробляючи як не будь мільйони… До речі, кошти на ремонт виділені Житомирською митницею, тобто з Державного бюджету. Загальна вартість ремонту ділянки дороги складає 7 870 980 гривен. Як відбуватиметься ремонт у подальшому, по мірі можливості, інформуватимемо крім того, про це вам можуть повідати водії, які проїжджають ту ділянку дороги», - зазначають місцеві жителі.

Керівник прес-служби ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко розповіла журналісту Житомир.info про те, що слідчо-оперативна група Народицького відділу поліції виїжджала на те місце, де йде ремонт дороги.

«28 серпня до Народицького відділу поліції надійшла заява від місцевого жителя про те, що на ділянці дороги Народичі-Базар неякісно виконується ремонт доріг. Слідчо-оперативна група зафіксувала всі обставини, триває перевірка», - сказала Алла Ващенко.

В управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Житомир.info розповіли, що поточний ремонт дороги тільки на початковому етапі.

«Наразі на тій ділянці йдуть підготовчі роботи, адже, якщо там велика яма, то робітники не мають її повністю закладати асфальтом, є норма виконання робіт. Також, яким чином люди зараз можуть визначити якісно чи не якісно зроблений ремонт, коли він тільки розпочався, це перше. Друге, будь-хто може залучити експертів, аби ті перевірили якість виконання робіт, але вже по його завершенню, а не на початковому етапі. І нарешті, останнє, якщо до робітників будуть якісь претензії з боку інших, якщо будуть з рук вириватися лопати, то підрядник буде викликати правоохоронців. Хочу також наголосити, що з понеділка вже має укладатися шар асфальтобетонного покриття», - сказав начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк.

Як повідомляв Житомир.info, за ремонт 2,5 км «щербатої» дороги від Народичів до Малина заплатять майже 8 млн грн коштів митниці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Крисюк ОДА Народичі дорога ремонт  
Матеріали по темі