Події

У Житомирі бус в’їхав в електроопору, а КІА зіштовхнувсь з Renault

3 September 2018, 11:27

Впродовж вихідних, 1 та 2 вересня, у Житомирі сталося декілька дорожньо-транспортних пригод. Про ДТП на перехресті проспекту Миру та вулиці Миру, й Героїв Крут-Князів Острозьких Житомир.info розповіли місцеві жителі.

«В Житомирі на перехресті проспекту Миру та вулиці Миру повивертало світлофори на 90°. Мене саму ледь не збила машина, хоч я йшла на зелене світло для пішоходів. На перехресті пр.Миру-вул.Миру машина виїхала на зупинку з людьми. Дивом ніхто не постраждав», - розповіла житомирянка.

Ще одне ДТП трапилося на перехресті вулиць Героїв Крут та Князів Острозьких.

«Сьогодні зранку на перехресті вулиць Героїв Крут та Князів Острозьких побачили, що валяється дуже багато скла, на тротуарі стоїть побитий бус. В 40-50 метрах від перехрестя, по іншу сторону дороги, стоїть розбитий Lanos», - розповіла жителька Житомира.

У прес-службі патрульної поліції Житомир.info розповіли подробиці дорожньо-транспортних пригод.

«2 вересня до поліції надійшов виклик о 14:10 про ДТП на проспекті Миру. Заявник повідомив про ДТП за участі автомобіля КІА та Renault. Зі слів заявника, дружина отримала незначні ушкодження. На місце події прибули патрульні поліцейські. Потерпілі від медичної допомоги відмовилися. На водія-порушника складено адмінпротокол за ст.124. Інформації про те, що один з автомобілів виїхав на зупинку – немає. Що стосується вулиці Героїв Крут. Третього вересня о 3:39 надійшов виклик до поліції про те, що на перехресті вулиць Героїв Крут та Князів Острозьких сталася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль Volkswagen Т4, темного кольору, врізався в стовп. Дану подію було оформлено слідчим, автомобіль залишився на місці події у зв’язку з аварійною електроопорою. Щодо Daewoo Lanos: повідомлення про ДТП за участі трьох автомобілів на вулиці Князів Острозьких-Дмитрівська надійшло 02.09 о 23:44. ДТП з потерпілими. Зі слів заявника, три автомобілі зіштовхнулися, один з них перекинувся», - розповів речник патрульної поліції Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 29 серпня неподалік автовокзалу в Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода: зіштовхнулись Chery та вантажівка.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Іванюк поліція Князів Острозьких  
Матеріали по темі