Події

У Житомирській області іноземець на Audi збив велосипедиста: водій двоколісника загинув, травми отримали пасажири автомобіля

3 September 2018, 12:01

У Коростенському районі 2 вересня унаслідок ДТП загинув велосипедист і травмувались пасажири легковика.

Про це 3 вересня інформує прес-служба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«ДТП сталась увечері 2 вересня на 146 км автодороги Київ-Ковель-Ягодин за участі водія автомобіля «Ауді» та велосипедиста. Попередньо встановлено, що близько 22 години неподалік с.Сингаї Коростенського району водій автомобіля «Ауді А6», 25-річний громадянин іншої держави, рухаючись у напрямку м. Ковеля, здійснив наїзд на велосипедиста, 25-річного місцевого жителя, який їхав у попутному напрямку. Унаслідок ДТП велосипедист отримав смертельні тілесні ушкодження і загинув на місці пригоди. Травми у вигляді забоїв отримали і троє пасажирів «Ауді», серед яких 6-річна дитина. Постраждалим було надано медичну допомогу без госпіталізації. Остаточні причини та обставини, що призвели до дорожньо-транспортної пригоди, встановлюються у ході розпочатого досудового розслідування», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 1 червня 2018 року близько 13.25 у с. Березівці Житомирського району на 159 км автодороги Київ-Чоп мікроавтобус збив 13-річного велосипедиста, хлопець загинув на місці ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростенський район поліція ДТП велосипедист  
Матеріали по темі