Місто

Поліція розшукує мікроавтобус, який збив болард на Михайлівській у Житомирі, а в міськраді рахують збитки

3 September 2018, 14:53

Водія, який, керуючи вантажівкою, на пішохідній Михайлівській у Житомирі збив болард та поїхав з місця пригоди, досі не знайшли.

Про це по обіді 3 вересня Житомир.info розповів речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

«Повідомлення надійшло о 16.58 31 серпня про те, що на перехресті Михайлівської – Лятошинського вантажний автомобіль Mercedes Sprinter білого кольору збив болард. На місце приїхали працівники управління патрульної поліції. У заявника було взято пояснення (він вказав колір авто, марку, інші деталі) та складено схему дорожньо-транспортної пригоди. Надалі всі матеріали були передані до відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП, і наразі працівники встановлюють місцезнаходження цього автомобіля, адже водій з місця події поїхав», - поінформував Ігор Іванюк.

Радник міського голови Олександр Черняхович у коментарі Житомир.info зазначив, що нині підраховуються збитки, завдані в наслідок ДТП.

«У понеділок, 3 вересня, викликали техспеціаліста, будуть пораховані збитки, з’ясовуватиметься, що саме треба відремонтувати», - зазначив Черняхович.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 31 серпня вантажний мікроавтобус збив болард біля пішохідної вулиці Михайлівської.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вул.Михайлівська болард автомобіль  
Матеріали по темі