Події

У приміщенні в центрі Житомира помер чоловік

3 September 2018, 16:02

3 вересня в одному з закладів у будинку на початку вулиці Театральної в Житомирі помер чоловік.

Про це Житомир.info повідомили читачі, зазначивши, що чоловік помер у залі ігрових автоматів, який працює під вивіскою лотереї.


На момент прибуття на місце події журналіста Житомир.info біля будинку на Театральній працювала поліція та знаходилася швидка медична допомоги.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир.info підтвердили інформацію про раптову смерть чоловіка, зазначивши, що ймовірною причиною цього став серцевий напад.

«Близько 14.00 на лінію «102» від медиків «швидкої» надійшло повідомлення про констатацію смерті молодого чоловіка на майдані Перемоги. На місце події виїхали працівники поліції. Було встановлено, що померлий чоловік є жителем обласного центру, 1979 року народження. Ймовірно, причиною смерті стало серцево-судинне захворювання. Для встановлення причини смерті тіло направлене на проведення судово-медичної експертизи. З’ясовуються всі обставини», - поінформувала речник ГУНП Алла Ващенко.

Вона також уточнила, що чоловікові стало зле у приміщенні кафе, а помер він у кареті «швидкої».

Як повідомляв Житомир.info, 6 серпня 2018 року на майдані Корольова, поряд з адмінприміщенням Житомирської облради, помер чоловік, років 50.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі