Суспільство

Під час зйомок телепередачі «Хата на тата» у Житомирській області марнотратний чоловік перетворився на зразкового сім’янина

4 September 2018, 10:36

У другому випуску «Хата на тата»-7 глядачі познайомляться з гулякою та марнотратом на ім’я Віталік з міста Чуднів Житомирської області.

Чоловік не має постійної роботи, однак створювати дірку в сімейному бюджеті ця людина на всі руки майстер.

Про це йдеться у випуску програми «Хата на тата».


Повністю ефір телепрограми можна переглянути тут

«Віталік, як каже чоловік про себе, — це головне диво міста Чуднів, тому що «вміє робити грошики з повітря». Звичайно, всі випадкові заробітки чоловік витрачає на себе коханого. Ось і цього разу: щойно дружина поїхала в довгоочікувану відпустку, тато не розгубився і зібрав своїх друзів у нічному клубі «Вегас». Але ж наступного дня Віталіку потрібно було подоїти корів, прибрати в будинку і по господарству, нагодувати трьох дітей та зібрати їх в школу! За таку складну, часом брудну, роботу чоловік за все сімейне життя не брався ніколи, а «трудодні» дружини — не помічав і зовсім. На всі боязкі слова жінки Віталік звик відповідати жартами. Але не тепер! Лише побувавши на місці Інни, чоловік заявляє, що «це було по-скотськи з його боку»», - зазначається у випуску програми.

Крім того, героя чекало ще кілька важливих завдань. Наприклад, побудувати для доньки Даші казковий будиночок мрії, адже він давно обіцяв. Навчити найменшого сина Мішу ходити на горщик. І навчити сина Костю постояти за себе в класі. Після кількох провалів чоловік неймовірними зусиллями справляється з випробуванням і переходить до останнього, найвідповідальнішого — забезпечити сім’ю стабільним прибутком. Перший крок Віталія не залишився непоміченим, хоча для цього йому довелося вистояти на морозі в жіночій хустці на голові й фартусі на поясі…

Останнього дня герой традиційно зустрічається зі своєю дружиною, яка так довго хотіла допомоги та уваги від чоловіка. Напередодні родина своїми руками приготувала для мами милий подарунок — сімейне дерево.

«Це вже не той Віталік, який був раніше. Перед нею стоїть зовсім інша людина», — коментує чоловік.

Як повідомляв Житомир.info, на початку березня 2018 року м в Чуднові розпочалися зйомки телепередачі «Хата на тата».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чуднів телепередача хата на тата  
Матеріали по темі