Місто

В центрі Житомира перехожі робили зауваженням підліткам, які намагалися перетягнути стійку з квітами

4 September 2018, 16:34

4 вересня до редакції сайту Житомир.info звернулася житомирянка, яка відзняла на відео те, як діти в центрі міста намагалися посунути стійку з квітами, встановлену КП «Зеленбуд», та пошкодили її.

«Вчора ввечері (3 вересня) була свідком не зовсім чемного поводження дітей нашого міста в сквері, що знаходиться біля майдану Соборного та Перемоги. Знімаючи їх, я думала, що їм буде соромно, що, можливо, вони зупиняться, але цього не сталося. Все, що можна було від них почути – вони (вазони з квітами, - уточ) нам мішають… Той, хто ставить ці клумби повинен враховувати, що це місце, де діти катаються на велосипедах та скейтах, і ставити їх так, щоб діти не руйнували», - розповіла житомирянка Тетяна.

Житомир.info вирішив поцікавитися у заступника начальника КП «Зеленбуд» Житомирської міської ради Володимира Савченка, чому комунальники перенесли ці вазони від фонтану ближче до майдану Перемоги.

«За декілька днів у місті буде свято, і з цієї сторони (поблизу фонтана на майдані Соборному) стоятиме велика сцена, а біля драмтеатру стоятиме інша сцена на Космомарафон. Нам сказали, що сцена, напевно, стоятиме на тротуарі, також там будуть намети. І тому було вирішено перенести ці квіти на іншу сторону, аби не пошкодити. Квіти перенесені на цю неділю, а, можливо, нехай вони там і стоїть», - розповів Володимир Савченко.

Фоторепортаж про те, як у Житомирі в останній літній день буяють доглянуті клумби, можна переглянути тут

Як повідомляв Житомир.info, 19 травня 2013 рокуу Житомирі біля міської ради хулігани розгромили стійку з квітами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Савченко Зеленбуд квіти  
Матеріали по темі