Влада

Мер Житомира хоче публічних вибачень від власників Sharikava

5 September 2018, 11:05

Кав’ярня Sharikava на майдані Згоди,6 хотіла отримати дозвіл на цілодобову роботу, але питання зняли з розгляду через інцидент з Кримом.

Проект рішення про режим роботи закладу обговорювали на засіданні виконкому Житомирської міської ради 5 вересня.

«Надійшла заява від суб’єкту господарювання щодо цілодобової роботи. Ми зверталися до поліції, скарг і зауважень немає», - доповів директор департаменту економічного розвитку Микола Костриця.

Мер Сергій Сухомлин пригадав інцидент з картою України без Криму на сайті мережі кав’ярень Sharikava.

«Питань до самої мережі немає, але є незрозуміла позиція керівництва компанії щодо інциденту з сайтом. Мені потрібна чітка позиція власників і тоді будемо приймати рішення. Вони цього року дають гроші на святкування Дня міста і ми навіть думаємо відмовитися від цих коштів. Якщо буде ще раз публічне вибачення від власників – закриємо цю тему», - сказав Сергій Сухомлин.

5b8f8e97cd3e7_original.jpg

Нагадаємо, 29 серпня кілька представників організації С14 годину блокували вхід у кав’ярню Sharikava на Старому бульварі, бо хотіли поспілкуватися з власниками закладу.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 27 на 28 серпня представники праворадикальної громадської організації С14 розмалювали вікна кав’ярні Sharikava, яка знаходиться на Старому бульварі у Житомирі. Приводом для акції стала карта України, яка була розміщена на сайті sharikava.com.ua: житомирські активісти побачили, що на карті з локаціями кав’ярень відсутній Крим. Представники С14 закликали зібратися 29 серпня о 13:00 на Старому бульварі й блокувати заклад Sharikava. Ввечері 28 серпня власники мережі кав’ярень Sharikava в офіційній заяві вибачилися за ситуацію з публікацією карти України без Криму.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин кав'ярня Sharikava виконком  
Матеріали по темі