Економіка

З початку року до місцевих бюджетів Житомирської області надійшло 3,5 млрд грн податків

6 September 2018, 09:13

Місцеві бюджети Житомирської області отримали 3,5 мільярдів податків.

Про це інформує головне управління ДФС у Житомирській області.

«В Головному управлінні фіскальної служби Житомирської області проінформували, що з початку року місцеві бюджети отримали 3,5 млрд грн. Це на 24 % або на 0,7 млрд грн більше минулорічного показника. Індикативний показник ДФС України виконано на 104,4%. Додатково місцеві бюджети отримали 147,3 млн. грн. В першу чергу це зумовлено виплатою житомирськими роботодавцями легальної заробітної плати. Адже це збільшує надходження податку на доходи фізичних осіб, який є основним джерелом наповнення бюджетів громад. Окрім того, до місцевого бюджету з початку року надійшло: єдиного податку – 460,4 млн грн, земельного податку та орендної плати – 330,9 млн грн, акцизного податку - 100,1 млн грн», - йдеться у повідомленні.

В ГУ ДФС області закликають громадян з відповідальністю та розумінням ставитися до своїх зобов’язань: вчасно платити податки, не виплачувати зарплатню в «конвертах», оформлювати працівників офіційно. А найманим співробітникам рекомендують утриматися від сумнівного неофіційного заробітку без майбутнього.

Як повідомляв Житомир.info, за 7 місяців 2018 року до місцевих бюджетів Житомирської області надійшло майже 3 млрд гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДФС податок місцеві бюджети  
Матеріали по темі