Політика

На Героїв Десантників, 1 встановили новий дитячий майданчик від Фонду родини Розенблат

7 September 2018, 13:01

В Житомирі у подвір’ї будинку по вулиці Героїв Десантників, 1 встановили новий дитячий майданчик від Фонду родини Розенблат. Батьки кажуть, коли звертались до меценатів по допомогу навіть не очікували, що їхнє звернення розглянуть так швидко.

«Ми дуже вдячні за цей подарунок Бориславу Розенблату, за те що він підтримав наших дітей, наше ОСББ, допоміг нам зробити цей майданчик, реконструкцію. Попередня реконструкція була 18 років тому і з того часу про нас усі забули, хоча ми неодноразово зверталися до місцевої влади. Тому велика-велика подяка народному депутатові», - мама двох дітей, Галина.

«Ми живемо поруч. Це суперово, що встановили майданчик. Дякуємо. Будемо сюди приходити», - говорить житомирянка Юлія.

Борислав Розенблат розповідає, Фонд родини Розенблат уже понад 4 роки впроваджує програму по встановленню дитячих майданчиків у Житомирі.

«Коли наш Фонд започатковував програму «Щасливе дитинство», ми навіть не думали, що буде такий ажіотаж. Виявилось, що у багатьох житомирських дворах дітям просто нема де гратися, жодної зони для дитячого дозвілля, жодної гойдалки. Поступово змінюємо це. Головне, ініціативні мешканці, все залежить від них, від їхнього бажання», - каже Борислав Розенблат.

Житомиряни, які живуть поруч встановленого майданчика, влаштували справжнє дитяче свято – аніматори розважали дітей конкурсами та іграми.

«Тут 80 відсотків мешканців колишні військові, або ж десантники та їхні сім’ї. Ми зробили все швидко. Впродовж кількох днів ми встановили всі конструкції і влаштували святкове відкриття. Всі діти радіють і граються, це головне», - говорить в.о.голови ОСББ «Кам’янка», Микола Фещенко.

Прес-служба народного депутата Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі