Місто

Командувач ДШВ та десантники 95-ї бригади привітали Житомир з днем народження

7 September 2018, 15:56

Командувач Десантно-штурмових військ, Герой України генерал-лейтенант Михайло Забродський, командири та бійці 95-ї бригади й 199-го навчального центру ДШВ привітали Житомир з 1134-річчям.

«День міста – це свято всіх, для кого Житомир став долею: хтось родився і виріс тут, хтось приїхав і залишився назавжди. Кожен з нас відчуває гордість за славне минуле Житомира, пишається поколіннями захисників, які й донині стоять на захисті свого міста. Шановні житомиряни, від усієї душі вітаю вас з Днем міста і бажаю вічного процвітання цьому чудовому куточку на планеті. Разом ми – єдина родина. Ми – це наше місто», - сказав командувач ДШВ Михайло Забродський.


Нагадаємо, в травні цього року півтори тисячі десантників – героїв славетної житомирської 95-ї окремої десантно-штурмової бригади у супроводі оркестру 24 травня пройшли вулицями Житомира до військової частини на вулиці, яка перейменована з «Маршала Жукова» на «Героїв Десантників»

Як повідомляв Житомир.info, у 2014 році житомиряни відмовилися від будь-яких святкувань, провівши телеміст «95-та, ми з вами!», а у 2015-му на Соборному майдані вперше пройшов фестиваль військових оркестрів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 95 бригада ДШВ десантник День міста  
Матеріали по темі