Події

У Житомирській області потяг травмував 24-річного хлопця: потерпілий помер у лікарні

7 September 2018, 17:19

В лікарні Бердичівського району від отриманих травм на залізничній колії помер молодий чоловік.

Про це 7 вересня пише сайт Ріо Бердичів.

«3 вересня до чергової частини Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового по залізничному переїзді про те, що до приміщення чергового по залізничному переїзду, що с. Скраглівка Бердичівського району прийшов чоловік та повідомив, що потяг травмував йому руку. Виїздом СОГ Бердичівського району було встановлено, що 03.09.2018 року невстановлений потяг на 35-му кілометрі ст. Бердичів – Михайленки травмував громадянина, 1994 року народження, уродженця і мешканця Бердичівського району, с. Скраглівка, який переходив залізничну колію у невстановленому місці. Внаслідок даної події останній отримав значні тілесні ушкодження та був доставлений до реанімаційного відділення Бердичівської ЦМЛ. 04.09.2018 року даний чоловік помер. Відомості внесені до ЄРДР за ст. 276 ч.3 Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info інформацію про подію підтвердили.

«Уночі 3 вересня до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у с. Скраглівка на залізничній станції потягом травмовано 24-річного місцевого жителя. Чоловіка доставили до реанімаційного відділення, проте, тілесні ушкодження виявилися несумісними з життям. 4 вересня надійшло повідомлення про те, що постраждалий помер. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Встановлюються обставини події», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 26 серпня 2018 року електропотяг рухаючись зі станції Козятин в напрямку Шепетівки, неподалік станції Мирославка, смертельно травмував пенсіонера, 1940 р.н., який йшов залізничною колією.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичівський район поліція потяг лікарня  
Матеріали по темі