Місто

Святкування Дня міста у Житомирі пройшло без грубих порушень, – поліція

10 September 2018, 09:43

Упродовж 8-9 вересня на території Житомирської області відбулось понад три десятки масових заходів за участі більше 20 тисяч жителів та гостей регіону. Найбільш чисельні акції пройшли у Житомирі, Коростені, Бердичеві, Новограді-Волинському та Чуднові. Правопорядок та безпеку забезпечували майже 300 поліцейських.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Окрім зустрічі з Президентом України, безпосередньо на Михайлівській з нагоди Дня міста житомиряни також стали учасниками ще низки святкових заходів. На вул. Пушкінській відбувся Всеукраїнський молодіжний фестиваль багатонаціональної української культури «Житомирська вежа - 2018», а центральними вулицями міста пройшов святковий парад військових духових оркестрів Збройних Сил України та творчих колективів міста, який фінішував на майдані Соборному, де відбувався IV Всеукраїнський фестиваль військових духовних оркестрів "Ми єдині!"», - зазначають у ГУНП.

У м. Коростені на території парку «Древлянськй» майже 7 тисяч учасників зібрав Х міжнародний фестиваль дерунів.

Жителі Чуднова також святкували річницю заснування свого міста, а бердичівляни стали глядачами XXI міжнародного турніру зі стрибків у висоту ім. В.О. Лонського, що проходив на Центральному майдані райцентру з ініціативи Федерації легкої атлетики України.

Футбольні вболівальники Звягеля спостерігали за черговим матчем Чемпіонату України серед команд ІІ ліги «Полісся» - «Чайка».

«Відтак працівники поліції працювали під час названих та інших масових заходів, аби забезпечити безпеку учасників та попередити можливі правопорушення. Грубих порушень не зафіксовано», - відзначають поліцейські.

Як повідомляв Житомир.info, планувалося, що правопорядок і безпеку учасників святкових дійств до Дня Житомира забезпечуватимуть понад 200 поліцейських.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День міста правопорядок  
Матеріали по темі