Влада

У Житомирській обласній раді затвердили порядок денний позачергової сесії. Перелік питань

10 September 2018, 12:20

Президія обласної ради 7 вересня узгодила порядок денний 18-ї позачергової сесії обласної ради сьомого скликання. На розгляд депутатського корпусу вноситься 30 питань.

Про це інформує сайт Житомирської обласної ради.

Голова обласної ради Володимир Ширма на початку президії наголосив на важливості позачергової сесії обласної ради.

«Скликання позачергової сесії обумовлено необхідністю розглянути звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання спеціальних дозволів на користування надрами. Кілька звернень надійшло наступного дня після попередньої сесії, термін їх розгляду – 45 днів. Інакше – буде «мовчазна згода», і автоматично Держгеонадра погодять надання спецдозволів. Тому ці звернення мають бути розглянуті депутатський корпусом і надано відповіді у визначений термін», - поінформував очільник депутатського корпусу.

Окрім звернень Держгеонадр, депутати розглянуть питання внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік та питання комунальної власності.

Також пропонується внести зміни у обласну комплексну Програму розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки, зокрема, у комунальному закладі «Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей» вводяться 9 додаткових посад керівників гуртків спортивного відділення, яке запрацювало з 1 вересня цього року.

Перелік питань позачергової сесії обласної ради можна переглянути тут

Як повідомляв Житомир.info, 26 липня 2018 року на сесії обласної ради депутати говорили про дороги, проголосували за те, аби 2019 рік був роком Степана Бандери, а селяни блокували трибуну.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обласна рада сесія питання  
Матеріали по темі