Політика

Борислав Розенблат: Космічний півмарафон варто продовжувати у Житомирі щороку

10 September 2018, 12:35

Народний депутат від Житомира Борислав Розенблат взяв участь у Третьому Космічному півмарафоні. Корпоративний забіг, три кілометри відстані, команда Борислава Розенблата подолала однією з кращих і посіла 8 місце з результатом 47:59. Загалом у корпоративному забігу взяли участь 22 команди.

«Вітаю всіх учасників Нова Пошта Космічний напівмарафон Житомир! Спорт - це життя!Разом з усіма охочими втретє взяв участь у наймасовішій спортивній події Житомира. Радий був бачити на дистанціях велику кількість дітей та молоді. Це одна з кращих традицій святкування Дня міста, яку варто продовжувати!!!», - написав на своїй сторінці у фейсбуці Борислав Розенблат.

«Беру участь другий рік поспіль. До півмарафону ми готувались, я от бігав щоранку. Адже дуже хотілось достойно представити свою команду. Вдячний організаторам за такий шанс», - розповів учасник команди Борислава Розенблата Володимир Красовський.

Група підтримки Борислава Розенблата також до напівмарафону підготувалась.

«Ми прийшли підтримати наших бігунів морально, підготували футболки, кепки, прапори з хештегом #БорисLOVE, все в кращих традиціях спорту. Дуже багато команд та спортсменів підготувались, тут дуже цікаво, атмосфера космічна. Пишаємося нашими спортсменами», - говорить житомирянин Михайло Бялошицький.

Борислав Розенблат три роки поспіль бере участь у Космічному напівмарафоні. Народний депутат підтримує розвиток спорту, Фонд родини Розенблат, засновником якого він є, багато років підтримує учасників спортивних змагань, як в Україні, так і за кордоном.

Прес-служба народного депутата України Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі