Місто

Неподалік річки Кам’янка в Житомирі машина водоканалу скинула відходи після чистки дюкерів, у благоустрої видали припис

11 September 2018, 14:53

В районі провулка Ясеневого, який знаходиться неподалік річки Кам’янка, машина водоканалу скинула відходи.

Про це 11 вересня Житомир.info розповів читач Владислав.

«Близько 10:40 в районі Ясеневого провулку приїхала машина, і скинула якийсь бруд. Водій вантажівки розповів, що це земля з розкопок водоканалу, і що є дозвіл інспекції з благоустрою. А там зелена зона, і річка», - розповів житомирянин.

Заступник начальника комунального підприємства «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Тетяна Степаницька у коментарі Житомир.info розповіла, що відходи дійсно вивозила машина водоканалу.

«В район Ясеневого провулку заїжджала машина водоканалу. Їм вже видано припис прибрати бруд. Водоканал чистив дюкери, і це не токсичні відходи, а вичерпаний мул (пісок з камінням). Це все вони мають прибрати у зазначений термін. Якщо ж ні, то на них буде складений адміністративний протокол», - сказала Тетяна Степаницька.

«На перехресті вулиць Західна та Каховська відбуваються ремонтні роботи на трубопроводі питної води діаметром 1200 мм. Дійсно, грунт з цієї ділянки вивезено у зазначене місце за погодженням з інспекцією з благоустрою. Після закінчення ремонту він буде повернений на місце, де проводяться ці роботи. Протягом 2-3 днів», - сказав директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2018 року в інтерв’ю нашому сайту директор водоканалу Андрій Нікітін розповідав про те, що за кредитні кошти планується замінити 10 км водопроводу та дюкерів (ділянка трубопроводу, яка прокладається під руслом річки).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Степаницька водоканал благоустрій  
Матеріали по темі