Суспільство

Ремонт дороги між селами Дениші та Михайлівка Житомирського району коштує 7 млн грн, – ОДА

12 September 2018, 13:04

Триває середній поточний ремонт на автомобільній дорозі Дениші – Михайлівка у Житомирському районі, яка знаходиться на балансі облдержадміністрації.

Про це 12 вересня повідомила прес-служба Житомирської ОДА.

«Жителі села задоволені, адже дорогу зробили понад 30 років тому, і після цього ремонтів, окрім ямкових, не було. А тут всього за кілька тижнів працівники оперативно провели підготовчі роботи та вже влаштували майже 1 км вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття», - пише прес-служба.

Як працює підрядна організація та наскільки якісно здійснюється ремонт на одній із доріг ОДА, перевірив начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк разом із представником технагляду.

Прес-служба ОДА цитує жителя села Михайлівка пана Володимира:

«Була дорога тут зроблена десь у 1977 чи 1978 році. Після того підсипали щебенем, окремі ремонти робили. Але з того часу такого капітального ремонту дороги не робилось – це однозначно. Тут хлопці працюють вже кілька тижнів і, як на мене, то нормально роблять».

За словами Романа Крисюка, оскільки існуюче покриття було вщент зруйновано, то проект передбачає влаштування двох шарів асфальтобетону. Наразі вже влаштовано майже 1 км вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття, середня товщина якого, відповідно до проекту, 8 см. Також буде влаштовано верхній шар асфальтобетону, середня товщиною 5 см.

«Знаходимось на автомобільній дорозі Дениші – Михайлівка. Загальна протяжність – 3,3 км. Роботи виконуються в рамках поточного середнього ремонту на ділянці 1,380 км у зв’язку із тим, що існуючий тип покриття був асфальтобетонний. Решта має білощебеневе покриття. До кінця с. Михайлівка буде влаштовано піщанощебеневу суміш, і вся дорога матиме належний експлуатаційний стан», – наголосив Роман Крисюк.

Виконавцем робіт є підрядник «ШБУ 19». Загальна вартість робіт на ділянці Михайлівка – Дениші складає близько 7,1 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 12 вересня 2018 року в Житомирській області на дорогах місцевого значення загального користування тривають поточні середні та капітальні ремонти. Поточний середній ремонт вже завершили на 13,8 км доріг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт  
Матеріали по темі