Суспільство

Спеціалісти Держпродспоживслужби допомогли жителю Житомирської області обміняти трактор з недоліками за 180 тис. грн

13 September 2018, 09:18

Спеціалісти управління захисту споживачів допомогли мешканцю Житомирської області з обміном неякісної сільськогосподарської техніки.

Про це 12 поінформували у прес-службі ГУ Держпродспоживслужби.

«До головного управління Держпродспоживслужби звернувся мешканець області, який нещодавно придбав у суб’єкта господарювання трактор, вартість якого складає 180 тис. грн. Відразу після придбання техніки споживач виявив деякі недоліки, у зв’язку з чим звернувся до суб’єкта господарювання з проханням щодо обміну техніки або повернення коштів, але отримав відмову. Спеціалістами управління захисту споживачів ГУ ДПСС в Житомирській області заявнику було надано консультативну допомогу : роз’яснено вимоги чинного законодавства, зокрема, Закону України «Про захист прав споживачів», Закону України «Про захист прав покупців сільськогосподарських машин», а також було надано допомогу у написанні звернення до суб’єкта господарської діяльності», - йдеться у повідомленні.

Наступного дня споживач повторно звернувся з усним зверненням до Головного управління щодо того, що суб’єкт не хоче виконувати покладені на нього законодавством зобов’язання.

«У ході розгляду звернення спеціалістами управління було надано роз’яснення суб’єкту господарювання щодо порушення ним вимог Закону України «Про захист прав споживачів». За результатами проведеної роботи, вимоги споживача задоволено, – здійснено обмін техніки, про що суб’єктом було повідомлено Головне управління у телефонному режимі», - поінформували у головному управлінні.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році фахівці Держпродспоживслужби допомогли жителям Житомирської області обміняти автомобільну шину вартістю 880 гривень та повернути гроші за неякісний ремонт побутової техніки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпродспоживслужба трактор  
Матеріали по темі