Місто

Знесену в результаті ДТП огорожу на житомирському кладовищі не встановлюють, бо чекають страхове відшкодування

14 September 2018, 11:26

13 вересня до редакції Житомир.info звернулася житомирянка, яка поскаржилася на те, що вже більше місяці ніхто не встановлює на місце огорожу на кладовищі по проспекту Незалежності, яка була знесена в результаті ДТП.

«В результаті ДТП на початку серпня, на кладовищі по вулиці Ватутіна (нова назва вулиці проспект Незалежності), були знесені 3 секції загального паркану, та пошкоджені три огорожі ветеранів війни. До цих пір ніхто нічого не виправив. Я щодня проїжджаю повз, і мені, як жителю Житомира, соромно за таке», - наголосила житомирянка Наталія.

У КП «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Житомирської міської ради 14 вересня у коментарі Житомир.info розповіли, що огорожа є, і вона знаходиться на підприємстві.

«Оградки не пошкоджені. В районі Російського кладовища в серпні було ДТП, водій не впорався з керуванням і автомобілем зніс огорожу. Вона знаходяться на комбінаті. Але ми цю огорожу не встановлюємо через те, що страхова компанія має відшкодувати збитки. Якщо ми їх зараз встановимо, то нам ці гроші ніхто не поверне. Територія огороджена поки що стрічкою», - розповів директор спецкомбінату Василь Ганченко.

Як повідомляв Житомир.info, в середині липня 2018 року комунальники обіцяли прибрати з могил зрізані акації на Смолянському кладовищі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ганченко кладовище огорожа  
Матеріали по темі