Події

Поліція встановила причину смерті двох підлітків, тіла яких знайшли у зачиненій квартирі в селі Житомирського району

14 September 2018, 11:58

2 червня до Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення у квартирі в Високій Печі тіл двох підлітків. У ході першочергового з’ясування обставин ознак причетності сторонніх осіб до смерті дітей не виявлено.

14 вересня, більш ніж через три місяці після смерті підлітків, та завершенні судово-медичної експертизи, Житомир.info вдалося дізнатися причину трагічної події.

«Причиною смерті хлопця, відповідно до висновку судово-медичної експертизи, є отруєння невідомою речовиною, яка містить кофеїн. А дівчини – асфіксія внаслідок закриття дихальних шляхів блювотними масами. Токсична дія невідомої речовини, яка містила кофеїн спостерігається і в дівчини», - розповіла в коментарі Житомир.info керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 2 червня 2018 року до Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення у квартирі тіл двох підлітків.

Однокласники розповіли, що напередодні трагічного випадку дівчина була у їх компанії, а у вечері пішла із Максимом до нього додому. Вони не зустрічалися, а просто дружили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Висока Піч підлітки поліція  
Матеріали по темі