Місто

Житомирські комунальники планують оперативно завершити ремонт дороги біля панчішної фабрики, але людей не вистачає

14 September 2018, 13:09

У Житомирі по проспекту Миру, 16, поблизу панчішної фабрики, працівники КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради роблять поточний ремонт дороги. Майстер комунального підприємства розповідає: працюють у посиленому режимі, аби якомога швидше завершити роботи на смузі, розмірами більш як 3 тис. кв. м.

«Відбувається поточний ремонт, загальна квадратура приблизно 3,5 тисячі квадратів. Це плановий ремонт, бачите, воно вже стояло нарізане доволі давно, але у зв’язку з погодними умовами та іншими факторами, ми не могли його вчасно закрити. Зараз вже такий момент, що можемо його закінчити. П’ять машин у нас возить великих, два катки катає, трактор, щітка підмітає, асфальтоукладник, трактор, що підвозить бітум, машина, яка заправляє водою катки, – така техніка у нас працює. З трудовими ресурсами трохи тяжко, людей дуже не вистачає для цих робіт, що ми виконуємо, але люди працюють», - розповідає майстер КП «ЖУАШ» Віктор Петришин.


Комунальники кажуть: організовують роботу так, аби максимально не створювати перешкод для руху. А саме: перекривають лише ту ділянку дороги, де безпосередньо і ведеться укладання асфальтобетонного покриття.

«Транспорт у нас весь іде, частину транспорту пускаємо іншою стороною. Цією смугою в основному йдуть тролейбуси, коли ми будемо робити іншу сторону смуги, то викличемо бригаду, щоб вимкнула напругу, бо тут тролеї проходять. Після того, як ми вивантажимо машину, для тролейбусів не буде перешкоди для руху. Якщо все буде добре, то сьогодні його закінчимо, але конкретно сказати не можу, бо і техніка може зламатися, і погода може підвести», - зазначає Віктор Петришин.

У скільки обійдеться саме ця ділянка дороги, в КП «ЖУАШ» поки говорити не беруться. Однак кажуть: за попередніми підрахунками, на поточний ремонт дороги від панчішної фабрики до військового інституту витратять не менш як півмільйона гривень.

Як повідомляв Житомир.info, близько 5 години ранку 14 вересня на проспекті Миру в Житомирі троє осіб намагалися злити паливо з бака дорожнього катка. Працівники УАШ були змушені залишити спецтехніку на об’єкті, де виконували роботи з ремонту доріг, адже каток зламався.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт дорога УАШ  
Матеріали по темі