Влада

У райцентрі Житомирської області триває ремонт мосту через річку Тетерів

15 September 2018, 09:49

В Житомирській області на дорогах місцевого значення загального користування тривають поточні середні та капітальні ремонти. Крім цього, триває ремонт мосту у м. Радомишль через річку Тетерів.

Хід виконання робіт на мосту перевірив 13 вересня голова облдержадміністрації Ігор Гундич, –інформує прес-служба Житомирської ОДА.

Ремонт мосту через річку Тетерів на автомобільній дорозі Т-06-08 Малин – Кочерів в місті Радомишль виконує Служба автомобільних доріг у Житомирській області.

«На мосту вже проведено демонтаж старих конструкцій та старого покриття. В даний час проводиться армування проїжджої частини та тротуарів мосту та бетонування монолітних будов. Довжина мосту після ремонту становитиме: 228 з половиною погонних метрів з габаритами 7,5 завширшки та з двома тротуарами по півтора метри», – зазначають в ОДА.

Нагадаємо, у Житомирській області на дорогах місцевого значення загального користування тривають поточні середні та капітальні ремонти. Поточний середній ремонт вже завершили на 13,8 км доріг.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Висока Піч Житомирського району також ремонтують міст через тетерів. Ремонтні роботи на мостах розпочалися в середині серпня та триматимуть приблизно до 20 листопада – до цього часу мости доведеться об’їжджати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт міст  
Матеріали по темі