Події

За добу в Житомирській області рятувальники загасили п’ять пожеж

15 September 2018, 11:28

Упродовж минулої доби в Житомирській області зафіксовано п’ять пожеж, дві з них сталися в Попільнянському районі.

Про це 15 вересня повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«Житловий будинок горів у с. Паволоч. Повідомлення про надзвичайну подію надійшло до служби порятунку «101» о 18:32. На місці події бійці ДСНС встановили, що всередині житла спостерігається сильна задимленість. Вогонь встиг охопити одну із житлових кімнат площею 20 кв. м. Людей всередині не було. Силами бійців ДСНС о 23:00 пожежу вдалося ліквідувати. Внаслідок займання вогнем знищено кімнату. Збільшенню масштабів пожежі вдалося запобігти», – інформують в ДСНС.

Вже вночі, о 02:00,15 вересня попільнянські вогнеборці не допустили розповсюдження полум’я на житловий сектор внаслідок горіння сухої трави площею 1 га на землях запасу Паволоцької сілької ради. Через суху погоду та сильні пориви вітру вогонь швидко розповсюджувався. За кількасот метрів від осередку займання розташовані приватні житлові будинки селян, тому рятувальники зосередили сили на недопущенні розповсюдження полум’я. О 05:10 загоряння вдалося ліквідувати. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невідомою особою.

Крім того, 14 вересня вогнеборці ліквідували загоряння сміття в Коростишеві, пожежу господарчої будівлі в Малині та гасили гараж в с. Довжик Житомирського району. Внаслідок пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Причини загорянь наразі встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 12 вересня на 1-му провулку Комунальному у Житомирі рятувальники гасили пожежу в будинку, в якому безхатьки розводили багаття.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС  
Матеріали по темі