Політика

Завдяки ВО «Батьківщина» майже 1000 дітей з усієї області відвідали виставу «Аліса в країні чудес»

17 September 2018, 16:04

Марія з подругами приїхали на відкриття ювілейного 75-го дитячого театрального сезону у Житомирський муздрамтеатрім. Івана Кочерги. Дівчата нетерпінням чекають на виставу «Аліса в країні чудес», бо дуже люблять цю казку.

«Найголовніша - Аліса, Чеширський Кіт, Червона Королева, Біла Королева, солдати», - перелічує героїв казки школярка Марія Іваницька.


Майже тисячу юних глядачів з усієї області у театр запросили представники ВО «Батьківщина». Для дітлахів влаштували безліч приємних сюрпризів: солодкі частування, веселі ігри з аніматорами та аквагрим.

«Мені сподобалося це місце, я рада, що я виїхала з села», - розповідає школярка Христина Савченко.

Заступник голови обласної партійної організації ВО «Батьківщина» зазначає: вони регулярно проводять подібні заходи для дітей області.

«Діти приїхали на запрошення партії «Батьківщина», яка, по суті, організувала це свято для дітей. Розумієте, сьогодні житомирські діти можуть собі дозволити сходити в театр, але дітям з району складніше. Їм треба організувати перевезення, вирватися і навіть купити цей квиток - набагато складніше. Тому ми організували для дітей з більшості районів Житомирської області. Для них це дійсно свято. Вони таке менше бачать. Тим паче, прививаємо до театру. Казка «Аліса в країні чудес» - це казка, на якій ми всі виросли, зараз вони подивляться», - розповів Дмитро Кропачов.

Для юних глядачів влаштували посвяту в театрали і продемонстрували повну несподіванок і сюрпризів виставу, з інтерактивними іграми, у яких кожен міг взяти участь.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Батьківщина" театр діти вистава  
Матеріали по темі