Суспільство

​Як стати ІТ-шником в Житомирі: Viseven IT Academy запускає 10-й сезон курсів із веб-програмування

18 September 2018, 12:20

12 вересня, напередодні Дня програміста, в Житомирському державному технологічному університеті відбулася зустріч представників ІТ-академії Viseven зі студентами та викладачами. На Факультеті інформаційно-комп’ютерних технологій компанія добре відома - не лише як місце цікавий проектів, в яких можуть реалізувати себе випускники, а й як організатор практичного додаткового навчання для тих, хто бажає стати професійним веб-розробником.

Інформаційні технології на сьогоднішній день – свого роду жива легенда для амбіційної молоді; tech-сфера асоціюється з новими можливостями і бажаючих долучитися до індустрії багато. Чим унікальні курси Viseven IT Academy, і для кого вони матимуть найбільшу цінність?

Найперше – ІТ-Академія не є «приватною школою», навчання в ній безкоштовне і повністю орієнтоване на практику. На відміну від курсів «з нуля», завершення яких дає базові знання, після Viseven IT-Academy її випускник повністю готовий розпочинати професійну розробку – і у більшостівипадків компанія Viseven пропонує володарям дипломів можливість різних форм співпраці.

Чи означає це, що курси – лише для студентів ЖДТУ? Аж ніяк. Хоча для студентів комп’ютерних спеціальностей тестове завдання на вступ до курсів зазвичай виявляється легшим, але за його правильного виконання (базова розробка сторінки) слухачем може стати кожен.

Сам курс навчання охоплює професійні тонкощі роботи з HTML5, CSS3, JavaScript (ES6), MVC, Git – і складається з теоретичних занять (цьогоріч – у ЖДТУ) та практичного блоку (на базі центру розробки в офісі Viseven). Нинішній, 10-й сезон курсів очікували з нетерпінням. За словами організаторів:

Ми отримували багато запитань у Facebook про початок набору; проте нам потрібно було трохи часу на оновлення та вдосконалення програми. Це важливо, оскільки вся наша сфера пов’язана з постійними інноваціями.

Чи можна встигнути на нинішній сезон курсів?

Одним словом: так. Заявки на навчання приймаються на сайті Viseven IT Academy. По реєстрації на електрону адресу надсилається тестове завдання (на його основі формують групи), яке необхідно виконати та надіслати до 25 вересня 2018 року. Навчання розпочнеться 1 жовтня і триватиме 3 місяці.

Отримати детальнішу інформацію про курси можна за телефоном: +38(098) 323 47 68, або за електронною адресою: hr@viseven.com.

Слідкуйте за оновленнями на офіційних сторінках компанії у соціальних мережах: Facebook та LinkedIn.

Про компанію: Viseven Group – міжнародна компанія-провайдер tech-рішень для мультиканальних маркетингових стратегій. Серед розробок – унікальна cloud-платформа для створення інтерактивного контенту eWizard (користується попитом у 27 країнах по всьому світу), CRM та CLM системи, платформа для дистанційної комунікації та ін. Компанія співпрацює, з одного боку, зі світовими фармацевтичними корпораціями, з іншого – з tech-гігантами Veeva, Salesforce.com, Oracle, IQVIA та Adobe. Viseven має офіси в 5 країнах, проте основний «хаб» розробки знаходиться в Житомирі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖДТУ веб-програмування  
Матеріали по темі