Здоров'я

​Чому потрібно «дружити» з дерматологом?

18 September 2018, 16:44

Наша шкіра, як інтерфейс комп'ютера, з якого можна зчитувати інформацію про організм. Вона допомагає діагностувати захворювання як внутрішніх, так і зовнішніх органів, «прочитати» спадкові потенційні загрози.

Лікар-дерматолог вміє лікувати захворювання, які щойно з'явились, а також ті, що докучають роками, і навіть ті, що уже стали звичними, на які навчились не звертати увагу. Але будь-яку хворобу можна попередити або швидко вилікувати при вчасному виявленні.

За станом шкіри можна розпізнати початок змін, які можуть в майбутньому привести до серйозних наслідків, а також про захворювання, яке вже є, але які дають знати лише за станом шкіри. А ще лікар дерматолог вміє слухати і чути, наділений унікальними знаннями та досвідом, якими готовий поділитися з тим, кому це необхідно.

Не зволікайте ніколи з вчасною діагностикою! Якщо вас непокоять плями, новоутворення, інші незвичайні прояви на шкірі – подбайте про це одразу. Адже чим раніше ми виявимо причину, тим швидше ми її зможемо усунути без великої шкоди для вашого здоров’я!

Чекаємо Вас за адресою: м . Житомир, вул. Любарська, 4. Медичниій центр «Відновлення», відділення Дерматокосметології.

Телефон +38 (0412) 46-40-73; +38 (068) 073-58-60; (098) 662-72-22.

Додаткова інформація на сайті: https://vidnovlennya.center/.

Ліцензія № 659 від 8 жовтня 2015 року.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Відновлення дерматологія косметолог  
Матеріали по темі