Місто

6 років Сімейному центру «Острів пригод»

19 September 2018, 10:45

22-23 вересня ми запрошуємо всіх на грандіозне святкування Дня Народження Сімейного центру «Острів пригод».

За ці 6 років Острів зустрів велику кількість друзів, яким ми дарували неймовірні враження та незабутні емоції. І саме у ці дні сімейний центр та наші постійні партнери даруватимуть Вам велику кількість подарунків ТМ «Андроша» пригощатиме не тільки смачними солодощами, а й крутий КВАДРОКОПТЕР, ТМ «Рудь» приготувала цікаву та драйвову 3-х годину розважальну програму з великою кількістю подарунків та морозива, арт-студія «Творчий Я» намалює дивовижну пісочну анімацію, яка затамовує подих від побаченого, а також неперевершене танцювально-розважальне шоу від чаруючих дівчат, багаторазових призерів, академії східних танців «Hot Arabian dance», і як же свято може відбутися без радісного та веселого шоу «Мильних бульбашок». Найактивніші глядачі отримають від сімейного центру подарункові сертифікати на розваги.

У ці святкові дні Сімейний центр для всіх робить щось неймовірне: поповнюючи картку від 250грн ми помножимо ваше поповнення на 2, а від 500грн помножимо на 3. І це ще не все, Ти автоматично стаєш учасником розіграшу головного призу АБОНЕМЕНТУ «БЕЗЛІМІТ НА РІК» - безліміт на всі автомати та атракціони для всієї родини у СЦ «Острів пригод» на цілий рік та 3-х подарункових сертифікатів на 300грн, 500грн та 1000грн.

У суботу 22 вересня о 18:00 кондитери пригощатимуть дуже смачним МЕГА-ТОРТОМ. А на завершеннянашого свята, всіх чекає весела дискотека.

«ОСТРІВ ПРИГОД» - ТУТ ЗАВЖДИ ВЕСЕЛО!

Чекаємо за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 77, ТРЦ «Глобал UA».

За додатковою інформацією звертатися за телефоном: (067) 401-30-06

http://www.ostriv-rozvagh.com.ua

https://www.facebook.com/ostriv.rozvagh.zt/

https://www.instagram.com/ostriv_prigod/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі