Суспільство

Перевершити очікування. У Житомирі презентували нове покоління Volkswagen Touareg

19 September 2018, 12:06

Масивний, могутній, впевнений і виразний. Він, безсумнівно, буде королем будь-якого шляху – в Житомирі феєрично презентували найочікуванішу модель Volkswagen цього року – Новий Touareg.

Харизматичний ведучий, «дзеркальні люди», виступ LED-балерин, вишукане частування, невимушене спілкування – креативні організатори перетворили презентацію авто на справжнє масштабне свято, не бачене досі в Житомирі.

«При плануванні презентації головним нашим завданням було змінити сам формат, який до цього часу в нашому місті був стабільно однаковим. Тому нами спільно з партнером, святковою агенцією «Gloria Event», були успішно реалізовані нові ідеї та технічні рішення. Цією презентацією ми задаємо новий рівень подібних заходів у нашому місті» - коментує захід Генеральний директор ТОВ «Інтер Авто Центр» Сергій Нішпал.

Кульмінація заходу приголомшила: під спецефекти, динамічну музику, крізь димову завісу перед гостями постає він, головний герой свята, – розкішний Новий Touareg – і одразу приковує погляди всіх присутніх.

Не секрет, що автомобілі марки Volkswagen давно стали дійсно «народними», заслужено завоювавши популярність завдяки своїй надійності та економічності. Однак Новий Touareg – це переосмислення самого підходу до створення автомобіля, адже він став втіленням новітніх розробок у сфері інноваційних технологій, дизайну та систем безпеки.

Новий Touareg – це нова віха в історії Бренду, – наголошує Сергій Нішпал.

«Цей автомобіль надзвичайно популярний і в світі, і в Україні – кількість проданих авто даної моделі попередніх поколінь у світі складає більше 1 млн одиниць. Це бестселер продажів. В Україні також високо цінують це авто, насамперед за рівень керованості на швидкісній трасі та за позашляхові якості в умовах бездоріжжя. Новий Touareg – беззаперечно успішна реалізація найбільш новаторських ідей, котрі вказують на шлях у майбутнє. Volkswagen Touareg нового покоління своїми технологічними рішеннями та дизайном зацікавить абсолютну більшість з нас і точно відкриє нові можливості для найбільш вибагливих автомобілістів та власників вишуканих представників преміум класу. Новий Touareg народився в результаті кропіткої роботи інженерів та дизайнерів Volkswagen. В автомобілі ми проводимо частину свого життя, і ставимо високі вимоги до безпеки та комфорту, тому Новий Touareg можна налаштувати за максимальною кількістю параметрів саме за своїми потребами та вподобаннями. Цей автомобіль викликає повагу, він буде користуватися популярністю», – переконаний Сергій Нішпал.

Новий Touareg – еталон та флагман бренду Volkswagen, – акцентує увагу і начальник відділу продажів ТОВ «Інтер Авто центр» Денис Фещенко. Він провів короткий екскурс в історію Touareg, зазначивши, що модель з’явилася у світі у 2002 році та за 16 років знайшла безліч своїх прихильників. Лише за останні три роки в Україні було продано близько 1,5 тисячі автомобілів Volkswagen Touareg попереднього покоління.

Денис Фещенко також розповів про технічні переваги нової моделі.

«Виразний та футуристичний дизайн Touareg задає нові стандарти для автомобілів преміум-класу. Це елегантний та водночас динамічний позашляховик. Світло фар у новому Touareg – найкраще серед автомобілів свого класу. Матричні LED-фари головного світла складаються з 256 сегментів. Така оптика дозволяє не вимикати дальнє світло фар, вона автоматично запобігає засліпленню зустрічного і попутного транспорту. В салоні – величезний простір для пасажирів спереду, також, порівняно з попереднім поколінням, збільшено простір для задніх пасажирів. Новий Touareg – це перша модель Volkswagen, що отримала велику, надсучасну цифрову панель приладів, яку можна порівняти з двома величезними планшетами. Декілька слів про серце автомобіля – про його двигуни. Автомобіль оснащений найновішими, найсучаснішими двигунами, які забезпечують гарну динаміку, при цьому мінімальну витрату пального: трилітровий дизельний, трилітровий бензиновий двигун, а незабаром буде і чотирилітровий двигун дизельний на 420 кінських сил. Підвіска Touareg залишається такою ж енергомісткою: п’ятиричажна, з пневматикою та додатковою електричною системою курсової стійкості. Також автомобіль обладнаний сучасними системами безпеки. Він постійно контролює простір навколо себе на 360 градусів. Всі системи автомобіля допомагають відчувати себе комфортно та в безпеці й уникати аварійних ситуацій і неприємностей на дорозі. Автомобілі обладнані інфрачервоною камерою, тож реагують на тепло, яке виділяє тіло людини: на екрані в авто водій бачить, що наближається пішохід, якого не видно у темряві», – розповів Денис Фещенко.

Після грандіозної презентації Volkswagen Touareg кожен охочий мав змогу «приміряти» на себе роль водія і пасажира цього унікального позашляховика.


Також можна було записатися на безкоштовний тест-драйв, аби на практиці випробувати ходові якості в різноманітних умовах експлуатації та оцінити зручність і безпеку Нового Touareg.

Окрім високотехнологічних авто, ТОВ «Інтер Авто центр» пропонує сучасні можливості сервісу для своїх клієнтів. Для потенційних клієнтів працює чат-бот: у будь-який час доби та в будь-якому місці через Facebook Messenger можна дізнатися відповіді практично на будь-які питання щодо Volkswagen: наявність автомобіля тієї чи іншої моделі, комплектації авто, спеціальні цінові пропозиції тощо. Тут можна знайти контакти менеджерів і, за необхідності, зв’язатися з ними та уточнити будь-яку інформацію.

Окрім того, до послуг клієнтів та власників Volkswagen індивідуальний кабінет Volkswagen – CarLog (Carlog.in.ua). Створити його можна також з допомогою чат-боту – легко та швидко. З віртуального кабінету CarLog можна перейти у конфігуратор та створити індивідуальну комплектацію авто, надіслати створений код менеджеру автосалону «Інтер Авто Центр» і він зможе відразу підібрати автомобіль, який потрібен саме вам, з наявних на складі або ж замовити у виробництво. Також через CarLog можна знайти найближчого дилера, записатись на сервіс – у будь-який момент, коли вам це буде зручно.

Дізнатися більше про Новий Volkswagen Touareg, пройти тест-драйв та ознайомитися з умовами його придбання можна також, завітавши до «Інтер Авто Центр», що на вул.Коростишівська, 1А у м. Житомир.

Солідний і вишуканий, високотехнологічний та безпечний, сучасний і стриманий, він підкорить навіть найвибагливіших автовласників. Якщо ви шукали не просто автомобіль, а надійного супутника, тоді Новий Touareg саме для вас.

Новий Touareg – доторкнись до майбутнього вже сьогодні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі