Влада

В ОДА зібрали перевізників Житомирської області і пригрозили штрафами за неоформлених водіїв

20 September 2018, 09:25

19 вересня у приміщенні Житомирської облдержадміністрації відбулося засідання з автоперевізниками області.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

«Наповнення місцевих бюджетів неможливе без чесного та соціально відповідального підприємництва. Власників автобусів та маршруток з районів зібрали для того, або наголосити на необхідності легалізації справжньої заробітної плати водіїв та детінізації трудових відносин. За словами директора департаменту праці, соціальної та сімейної політики Юрія Прокопця, в області передбачено 22,4 млн грн з коштів місцевих бюджетів на автоперевезення пільгових категорій населення. Проте має бути двостороння співпраця. Не лише з бюджету відшкодування за проїзд пільговиків, але й наповнення місцевих бюджетів за рахунок легальних зарплат та робочих місць», - інформує ОДА.

У разі виявлення порушень трудових відносин до автоперевізників будуть застосовані санкції, - йдеться в публікації.

Участь у засіданні також брали перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко та начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Роман Крисюк.

Нагадаємо, у червні 2018 ОДА заявила, що перевізникам області вже перерахували 7,8 млн грн за пільговиків.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно ОДА розбиралася з бердичівським перевізником - ТОВ «Бердичівське АТП-11837», яке попередило пасажирів про припинення рейсів за деякими сполученнями через їх збитковість. Перевізнику пригрозили розірванням договору, а невдовзі уклали договори з вісьмома іншими перевізниками на обслуговування приміських маршрутів, від яких відмовилось бердичівське АТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: перевізник водій ОДА  
Матеріали по темі