Суспільство

Тест-драйв Нового Volkswagen Touareg в умовах бездоріжжя

20 September 2018, 12:01

Болотиста лісова дорога, глибокі вибоїни, калюжі – саме в таких умовах 15 вересня в околицях Житомира тестували нещодавно презентований Volkswagen Touareg.

Одним із перших за кермо позашляховика сідає пан Валентин – водій із багаторічним досвідом, інженер-механік за освітою, власник Touareg попереднього покоління.

«Зараз я їжджу на Touareg, придбав його п’ять років тому. Це німецька якість, економічне авто, надійне - я завжди впевнений, що машина мене не підведе. Я б її не обміняв на жоден інший автомобіль. Лише на Новий Touareg», – ділиться досвідом пан Валентин.

Бездоганний комфорт – те, що відчуваєш у перші секунди, сівши до просторого салону Нового Touareg. Потім, маневруючи ґрунтівкою, розумієш, наскільки «розумний» та безпечний цей автомобіль. Ви на всі 100% можете бути певні, що системи активної безпеки вбережуть вас від будь-яких неприємностей на дорозі. Просто вражає своїми розмірами та функціональністю цифровий дисплей, що дає можливість керувати панеллю приладів жестами, голосом, єдиним дотиком. Сім режимів зроблять поїздку максимально комфортною, – наголошує менеджер «Інтер Авто Центру», який супроводжує водіїв під час тестування Touareg.

«Це абсолютно новий автомобіль, технологічний, створений за передовими технологіями: цифрові панелі, максимальна кількість налаштувань, 7 режимів. Кожен відповідає за свою манеру водіння. Плюс є індивідуальний, який можна повністю адаптувати під себе. Цей сучасний позашляховик максимально укомплектований усілякими системами безпеки: тримання смуги, система екстреного гальмування («помітивши» спереду перешкоду, автомобіль загальмує сам)», – розповідає менеджер.

Заміське бездоріжжя потужний Touareg долає легко і плавно, йому дійсно не страшні «ні дощ, ні сльота, ні узгір’я» – тест-драйв в умовах офф-роуд він пройшов просто на відмінно.

Динаміку авто відразу оцінив наступний клієнт, пан Руслан:

«Сучасний динамічний автомобіль. Не боїться ям. Мені здається, треба хоча б тиждень, щоб освоїти всі його можливості і налаштування. Сам їжджу на кросовері, тому маю з чим порівняти. Це справді великий крок уперед», – зазначає пан Руслан.

Дійсно, це автомобіль, що випереджає час. Досконалий дизайн, індивідуальне рішення для вашого комфорту, інноваційні технології у поєднанні з німецькою якістю та надійністю – все, що потрібно для вашої мобільності.

Дізнатися більше про Volkswagen Touareg та ознайомитися з умовами його придбання можна, завітавши до «Інтер Авто Центру», що на Коростишівській, 1 у Житомирі або ж зателефонувавши за номером (0412) 48-70-70. Також для вас працює чат-бот, поспілкувавшись з яким, ви отримаєте відповідь на будь-які питання стосовно автомобілів Volkswagen.

Volkswagen Touareg – доторкнись до майбутнього вже сьогодні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Volkswagen  
Матеріали по темі