Події

У Житомирській області з військової частини після навчальних стрільб вкрали п’ять пістолетів та п’ять автоматів

20 September 2018, 16:17

Військова прокуратура Центрального регіону здійснює процесуальне керівництво у розслідуванні викрадення зброї з військової частини на Житомирщині.

Про це 20 вересня повідомляє Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

«В ніч на 20 вересня 2018 року після проведення навчальних стрільб у окремій розвідувальній роті однієї з мотострілецьких бригад, дислокованих у м. Новоград-Волинський, викрадено групою невстановлених осіб зброю і боєприпаси, а саме: 5 пістолетів, 5 одиниць автоматів АКС-74. 20.09.2018 військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу України. На місці скоєння цього зухвалого злочину працює група прокурорів на чолі з військовим прокурором Житомирського гарнізону, оперативно-слідча група ГУ Нацполіції в Житомирській області, співробітники відділу військової контррозвідки Департаменту КР СБУ та військової служби правопорядку», - йдеться у повідомленні.

Також до проведення першочергових слідчих дій залучені спеціалісти криміналістичної та кінологічної служб поліції, а також співробітники УСБУ в Житомирській області. Від військової прокуратури Центрального регіону України для розкриття злочину на місце події оперативно виїхав начальник слідчого управління та група прокурорів. Тривають першочергові слідчі дії.

Як повідомляв Житомир.info, 19 вересня на Новоград-Волинському полігоні 30-та окрема механізована бригада вдосконалювала бойову підготовку перед виїздом у зону ООС.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зброя крадіжка військова частина ЗСУ прокуратура Новоград-Волинський  
Матеріали по темі