Влада

Роботу комісії, яка перевіряє факт отруєння дітей у школі Житомира, продовжили на тиждень

21 September 2018, 10:31

До 21 вересня 2018 року комісія, яка займалася перевіркою отруєння дітей у школі №33 невідомою рослиною, мала скласти акт з відповідними висновками. Проте, за словами голови комісії, секретаря Житомирської міської ради Наталії Чиж, термін розпорядження мера був продовжений, бо не надійшли всі довідки.

«Ми продовжили термін розпорядження міського голови, тому що ми ще не отримали довідки по рослинам. Ми його продовжили до кінця місяця, але думаю, що в понеділок-вівторок ми вже будемо мати результат», - розповіла у коментарі Житомир.info Наталія Чиж.

Також, на сайті міської ради з’явилося розпорядження мера Житомира датоване 20.09.2018 р., в якому зазначається: Внести зміни в пункт 2 розпорядження міського голови від 06.09.2018 №791 «Про проведення службової перевірки» та викласти його в такій редакції: «2. Службову перевірку провести до 28 вересня 2018 року та скласти акт з відповідними висновками».

Як повідомляв Житомир.info, на початку вересня 2018 року мер Житомира доручив провести службову перевірку щодо отруєння дітей у школі №33 невідомою рослиною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чиж комісія отруєння діти школа  
Матеріали по темі