Події

​У селі Житомирської області господиня будинку, який вже не раз горів, загинула на пожежі

22 September 2018, 12:49

У селищі Корнин Попільнянського району Житомирської області на пожежі загинула жінка, в домі якої вже не вперше траплялися опжежі.

Про це повідомив сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«22 вересня о 03:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в смт Корнин Попільнянського району. На місце події оперативно прибуло відділення рятувальників місцевого 35-го державного пожежно-рятувального поста. Вогнем була охоплена покрівля, перекриття південної частини невеличкого дерев’яного будинку. Горіла оселя і зсередини - осередок займання знаходився в районі кухні, в місці розташування плити на твердому паливі, однак по дерев’яних конструкціях вогонь швидко поширився будинком», - повідомляють рятувальники.

У житловій кімнаті вогнеборці виявили на ліжку обпечене тіло загиблої власниці оселі. Жінка, 1959 року народження, проживала у будинку сама. Пожежа в її обійсті трапилася не вперше, - зазначає УДСНС.

О 04:15 бійці ДСНС пожежу локалізували, о 07:10 – ліквідували. Вогонь знищив дах і практично весь будинок - вцілілі приміщення доведеться демонтувати через їх аварійність.

Як повідомляв Житомир.info, 20 вересня 2018 в селі Кам’янка Ємільчинського району на пожежі загинула жінка, її донька та дорослий син потрапили до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа загиблий УДСНС  
Матеріали по темі