Політика

Завдяки Фонду родини Розенблат пацієнти Житомирської обласної дитячої лікарні гратимуться на сучасному ігровому майданчику

24 September 2018, 14:35

З повітряними кульками, танцями та забавами – так святкують відкриття сучасного ігрового майданчика на території Житомирської обласної дитячої лікарні. За «пігулку щастя» для пацієнтів лікарні керівництво медустанови дякує Фонду родини Розенблат, в якому, не зволікаючи, відгукнулись на їхнє прохання щодо облаштування яскравого, кольорового й, насамперед, безпечного дитячого майданчика.

«Діти, навіть хворі, вони залишаються дітьми. Вони хочуть десь відпочити, вони хочуть погратися, вийти на свіже повітря. Тому такий майданчик повинен бути обов’язково. Я думаю, що діти дуже задоволені. Ви бачите навіть зараз, як діти ведуть себе: вони забули, що вони хворіють, вони забули, що вони в лікарні, і це дуже позитивно для здоров’я цих дітей», - розповідає головний лікар КУ «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Юрій Довгополий.


У тому, що граючись дійсно забуваєш про лікувальні процедури, хворобу та швидше одужуєш, підтверджують й самі пацієнти лікарні.

«Я з багатьма познайомився у лікарні, здебільшого на вулиці, на майданчику. Мені це допомагає, я знаю, що сміх – це найкращі ліки», - зізнається пацієнт лікарні Даня.

На гостину до малечі завітав і засновник Фонду родини Розенблат, який переконаний: незважаючи на обставини, діти повинні радіти життю та відчувати себе щасливими.

«Важливо, щоб діточки, які сьогодні знаходяться тут, лікуються, теж мали можливість погратися, і це нагадувало їм їхню домівку, щоб вони більше посміхалися. Коли дитина сміється, значить вона здорова, щаслива. Думаю, що цей подарунок буде дійсно дарувати радість для дітей і вам теж насолоду. Адже, коли ви будете дивитися на граючих дітей, значить ваша праця успішна», - каже засновник Фонду родини Розенблат Борислав Розенблат.

Нагадаємо, «Фонд родини Розенблат» вже встановив в Житомирі та області близько 30 дитячих майданчиків і на цьому, обіцяють, зупинятися не збираються. Позаяк щасливі діти – щасливе майбутнє України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі