Здоров'я

Делегація «Клініки Зір» взяла учать у 36-му Конгресі Європейського товариства катарактальних та рефракційних хірургів

25 September 2018, 11:50

Вже впродовж трьох днів у виставковому центрі Рид-Месс, Відень, Австрія проходить 36-й конгрес Європейського товариства катарактальних та рефракційних хірургів.

«Такі заходи є обов’язковими для наших фахівців. Сучасні методики та обладнання лікують хворих за лічені години, не залишають сліду хірургічного втручання та позбавляють незручних перебувань у лікарні. У своїй щоденній роботі ми керуємося лише світовими стандартами лікування. Ми невтомно відточуємо майстерність, щоб повернути зір нашим пацієнтам. Окрім того, нам вдалося підібрати сучасну та надійну апаратуру для нового центру за адресою вул. Кибальчича 2/4», - розповідає Анатолій Мартиненко, один із найкращих мікрохірургів України, засновник та головний лікар клініки.

36-й Конгрес Європейського товариства катарактальних та рефракційних хірургів (ESRCS) - це форум для обговорення, навчання та розповсюдження міжнародного досвіду офтальмологів по всій Європі. Наукова програма заходу передбачає симпозіуми, доповіді, а також велику кількість дидактичних, інструкторських курсів і веб-мінілабів. Конгреси подібного рівня проходять паралельно із виставкою сучасного офтальмологічного обладнання, техніки та розхідних матеріалів. Передові технології у сфері мікрохірургії презентували найбільші компанії-виробники світу.

ESRCS є флагманом подій в хірургії переднього відрізка ока. Товариство налічує більше 7500 членів з майже 130 країн світу.

klinicazir.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі