Місто

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій розповів про кількість повалених дерев після сильного вітру в Житомирі

25 September 2018, 12:07

У Житомирі під час сильних поривів вітру 24 вересня було повалено 11 дерев.

Про це у коментарі Житомир.info 25 вересня розповів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Житомирської міської ради Микола Дідківський.

«Серйозних наслідків після ускладнених погодних умов 24 вересня у місті Житомирі не було. Травмованих також не було. По місту у нас було зафіксовано 11 повалених дерев. Надходила інформація про незначне пошкодження двох автомобілів від падаючих дерев. Максимальна швидкість вітру складала 16 м/с – це було ближче до обіду, вже після 17:00 вітер послабшав. КП «Зеленбуд» у нас справлявся із поставленими завданнями. ДСНС нам не допомагали, хоча на ніч ми передбачали зливи при погіршенні погодних умов. У нас була домовленість з ДСНС, що в разі потреби вони будуть готові надавати допомогу. Проте, варто наголосити, що за ніч у нас не надходило інформації про якісь серйозні моменти пов’язані з сильним вітром», - розповів Микола Дідківський.

Нагадаємо, за інформацією АТ «Житомиробленерго», станом на 7 ранку 25 вересня в області залишаються знеструмленим 91 населений пункт.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 23 на 24 вересня в Житомирській області через сильні пориви вітру в декількох районах були поламані дерева та позривало шифер.

Учні НВК №12 в Коростені зняли на відео, як на дорогу впало дерево та пошкодило електрод роти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дідківський вітер дерева  
Матеріали по темі