Події

Уламки зірваного негодою даху в Новограді-Волинському травмували жінку, - УДСНС

25 September 2018, 14:33

Уламки даху крамниці, які 24 вересня зірвав вітер у Новограді-Волинському Житомирської області, травмували жінку-перехожого.

Про це 25 вересня повідомив сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«24 вересня о 11:05 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про те, що внаслідок сильного пориву вітру частково зірвало дах (приблизно 65 кв. м) одного з магазинів. Залишок пошкодженої конструкції потрібно було розібрати, аби ніхто не травмувався», - повідомив сайт.

За вказаною адресою виїхали рятувальники 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини. З’ясувалось, що та частина даху, що залишилась, звисала з магазину. Крім того, внаслідок надзвичайної події травмовано мешканку міста, 1960 року народження. Ще до приїзду бійців ДСНС лікарі швидкої допомоги із попереднім діагнозом «струс головного мозку та забій грудної клітини» транспортували її до медичного закладу», - поінформувала прес-служба УДСНС.

Демонтували пошкоджене покриття силами 6 рятувальників. Тим часом у мережу виклали відео з реєстратора автомобіля, як буревій зриває дах магазину в Новограді-Волинському:



Наслідки пориву у Новограді. Відео з сайту 04141

Нагадаємо, 24 вересня через шквали до 28 м/с у Житомирській області було знеструмлено більше 90 населених пунктів.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 23 на 24 вересня в Житомирській області через сильні пориви вітру в декількох районах були поламані дерева та позривало шифер, а коростенські школярі зняли відео, як на дорогу впало дерево та пошкодило електродроти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: негода вітер УДСНС  
Матеріали по темі