Новини компаній

Як вибирати металопластикові вікна в квартиру

26 September 2018, 14:46

Металопластикові вікна заполонили вітчизняний ринок. Але багато користувачів вважає, що вони погано справляються зі своїми обов’язками. Інші навпаки - дуже задоволені результатом від заміни вікон на металопластикові. Чому так стається, ми постараємося коротко роз’яснити.

З чого складається металопластикове вікно?

Вікна металопластикові мають кілька основних складових, які безпосередньо впливають на їх якість. Це - профіль, склопакет та фурнітура.

Металопластиковий профіль вікна

Існує безліч виробників віконного металопрофілю. Він виготовляється відносно різних вимог. Тому навіть один виробник може випускати багато типів профілю різної ширини. Саме від ширини профілю та кількості повітряних камер першочергово залежить комфорт та енергозбереження вашого житла.

Склопакет – який вибрати?

Склопакет - це також одна з головних складових вікна. Кількість повітряних камер між склом прямопропорційно впливає на його шумоізоляцію та теплоізоляцію. Сучасні вікна часто мають і-скло. Це означає, що скло вкрите енергозберігаючим покриттям. Також замість звичайного повітря склопакет можна заповнити спеціальним інертним газом, який при меншій кількості камер дає високий рівень збереження тепла. Металопластикові вікна із такими склопакетами називають енергозберігаючими. На властивості вікна також впливає їх герметичність, ширина між склом (а отже об’єм повітря всередині), якість використовуваних матеріалів та фурнітури.

Фурнітура вікна

Фурнітура здатна в рази підвищити надійність та довговічність вікон. Незалежно, купуєте ви вікна на балкон, чи вікна в квартиру - зверніть увагу на виробника, якість матеріалів та фурнітури. Додатковий захист від несанкціонованого проникнення, надійність завіс, ручок, ущільнювачів - все це впливає на довговічність та комфорт користування вікнами.

Інколи, бажаючи зекономити, замовники обирають дешеві однокамерні вікна, які не відповідають умовам експлуатації й не розраховані на морози нашої кліматичної зони. Дешева неперевірена фурнітура невідомого виробника також не додасть надійності вашим вікнам.

Як обрати компанію для встановлення вікон

Якщо ви шукаєте, де купити вікна в квартиру чи будинок, знайдіть надійну досвідчену компанію у вашому місті. Адже таким чином ви завжди зможете звернутися по гарантії, викликати спеціаліста, отримати безкоштовну консультацію. Сервісне обслуговування не менш важливе ніж встановлення, а довіра покупців не приходить сама по собі. Якщо ви бачите, що компанія має багато позитивних відгуків, використовує комплектуючі відомих брендів і вже роками функціонує у вашому районі - значить їй можна довіряти.

Успіху вам в облаштуванні житла вікнами й затишку вашому дому.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі