Влада

Конкурсна комісія при Житомирській облраді визначилася з кандидатом на посаду директора дитячого табору «Орлятко»

28 September 2018, 16:15

У Житомирській обласній раді 28 вересня конкурсна комісія, яка відбулася під головуванням заступника голови обласної ради Максима Вілівчука, обрала директора комунального дитячого закладу оздоровлення і відпочинку «Орлятко».

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облради.

«На конкурс подали документи два претенденти. Документи одного з претендентів не відповідали кваліфікаційним вимогам, зокрема у Олександра Подорожнього відсутня профільна освіта та педагогічний стаж, тому комісія відмовила йому в участі у конкурсі. Другий кандидат, Оксана Крук, на даний момент є в. о. директора комунального дитячого закладу оздоровлення і відпочинку «Орлятко», її документи відповідають кваліфікаційним вимогам», – зазначають в обласній раді.

Заслухавши обох кандидатів, конкурсна комісія проголосувала за призначення Оксани Крук директором закладу строком на 5 років одноголосно.

Остаточне рішення щодо призначення кандидатури на зазначену посаду прийматимуть депутати на сесії обласної ради.

Нагадаємо, табір «Орлятко» знаходиться у селі Левків Житомирського району. Улітку 2017 року це був один з 14 дитячих таборів закладів оздоровлення та відпочинку, що працювали у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі