Суспільство

У Житомирському районі вперше відсвяткували день селища Гуйва

1 October 2018, 17:53

Піснями, веселощами і футболом 29 вересня відзначили день селища Гуйва. Свято, відбулося за сприяння новоствореного футбольного клубу «Гуйва» і об'єднало мешканців селища.

Для них підготували безліч приємних сюрпризів з частуваннями та безпрограшною лотереєю.

І доки одні гості свята захоплені козацькими розвагами та хімічними дослідами, інші грають у футбол.

«Дуже сильні суперники, ми поки що програємо. Але сподіваємося на виграш», - розповідає юний футболіст Гліб.


Діти розповідають: вони сумлінно готувалися до гри, бо для них це перший серйозний футбольний матч. Організатори ж діляться, вони планують докласти зусиль, аби розвивати футбол у селищі Гуйва.

«Ми проводимо перший футбольний матч новоствореної футбольної організації «Гуйва», основною нашою метою є створення спортивної школи на базі тієї, що була раніше на базі смт Гуйва. Школа буде з футбольним нахилом по всім європейським зразкам відповідних шкіл. Зараз вона не працює, її декілька років тому закрили, зняли із системи державного фінансування, тому ми докладаємо зусиль для того, щоб запустити цей соціальний проект», - зазначає керівник ГО «ФК «Гуйва» Сергій Безсмертний

Наразі до громадської організації входить декілька десятків людей, втім, президент футбольного клубу закликає небайдужих об'єднуватися для великої мети.

«Ці всі дітлахи - це футбольне майбутнє нашої країни, тож разом з нами можемо все створити», - зазначає Сергій Безсмертний

Щоб досягти футбольних вершин, дітлахи віком від 6 до 13 років тренуються по 6 разів на тиждень, набір до клубу триває, організатори готові прийняти усіх, хто захоплюється футболом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі