Влада

У Житомирі розпочалося екстрене зібрання членів Координаційної ради бюджету участі. Пряма трансляція

4 October 2018, 10:07

У Житомирській міській раді о 10:00 розпочалося екстрене зібрання членів Координаційної ради бюджету участі.

Зібралися на нараду у зв’язку з ситуацією, яка виникла 3 жовтня в приміщенні Житомирської мерії, коли студенти фармколеджу масово приходили голосувати за проекти, які стосуються мікрорайонів Корбутівики та Мальованки.


«Мали зібратися ще вчора ввечері. Хочу сказати, що сьогодні відбувається активне голосування, вже проголосували за різні проекти 3142 мешканці. Вчора о 14-й годині дня почався масових прихід студентів. Я спустилася вниз до студентів, говорила з ними. Я запитувала про що проект, що їм сподобалося, вони мовчать, і починали діставати папірці. Я запропонувала їм обрати з 80 проектів. Прикро, що поруч стояли викладачі, які обурювалися тим, що прес-служба міської ради фотографує у міській раді», - сказала Наталія Чиж.

Нагадаємо, у Житомирі студенти фармколеджу від ранку 3 жовтня масово голосували за 4 проекти бюджету участі, які стосуються мікрорайонів Корбутівки та Мальованки.

Як повідомляв Житомир.info, 14 вересня 2018 року, розглянувши апеляційні заяви, Координаційна рада з питань впровадження бюджету участі погодила ще один проект до голосування: всього до голосування допущено 80 проектів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чиж бюджет участі  
Матеріали по темі